Esztergomban milyen internetes szolgáltatok vannak? (Szeretném cserélni a mostanit)
Figyelt kérdés
Szeretnék Esztergomban lévő internet szolgáltatot, mivel a mostani juropnetet drágának és lassúnak tartom (5ezer ft/hó kb, és 1,3mega le, 256kbit feltöltési sebesség) és leszeretném cserélni internet szolgáltatot, egy gyorsabbra, de nem juropnettől! Segítséget előre is köszönöm!2010. febr. 17. 16:29
1/4 anonim válasza:
Majd' lerohadt az ujjam:
2/4 A kérdező kommentje:
-.- ugyan ezt írtam be, nem hiába írtam ide a problémám... kb. 10oldalt megnéztem, de ki igazodni nem lehet belőle, azért kérdeztem. Előtte megpróbáltam keresni, de ezekből nem lehet ki igazodni, vagy nem is arról van szó, amit be írok...
2010. febr. 17. 17:15
3/4 anonim válasza:
Itt nézz körül, szinte minden szolgáltató szerepel:
Saját irányítószámod beírásával választhatsz!
4/4 A kérdező kommentje:
Szélessávkeresőbe írjam az írányítószámot és azokat adja ki ami a környéken van net?
2010. márc. 6. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!