Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Pár percenként elszáll a...

Pár percenként elszáll a netem. Mi lehet a hiba oka?

Figyelt kérdés

Két gép megy egy routerről. Ma az enyém elkezdett belassulni, csonkolva töltött, ha újraindítottam a routert, pár percig OK volt, aztán újra, és újra... Semelyik program nem éri el. A szolgáltató OK, router nélkül megy, de mindkettőnknek szüksége van rá, szóval ez nem opció.

Ha az én gépem be van kötve, akkor páromnál is blokkol, ha csak az övé, akkor nála működik, routeren keresztül is. Sakkozott valamit, elvileg most fix ip-t használunk, resetelte is. Nálam hibajelzés nincs, úgy veszi, mintha lenne net, teker, de semmi. Spybotot és víruskeresést nyomtam, szintén semmi. Most félóránként újraindítom a gépet, az legalább valami...

Merre tovább?

2015. márc. 25. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Teszteld a gépedet router nélkül, direktben. Ha úgy nem szakad meg, valószínűleg a router nem bírja a terhelést, és érdemes lenne kipróbálni egy harmadik eszközzel (haver átjön laptopostul, pl.).
2015. márc. 25. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem eddig maximum IP ütközésnél volt.
2015. márc. 25. 21:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Firmware upgrade lett a vége, most megy szépen.
2015. márc. 26. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!