Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Steamen akarok venni egy...

Steamen akarok venni egy játékot 10 dollár van kiirva de itt csak euróval engedne fizetni és euróból is 10et kér mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
hülyének néznek ezek? 10dollár és 10 euró kicsit más értéket képvisel.10 forintért vajon mért nincs? megoldható hogy ne euróért kelljen megvennem hanem az olcsóbb dolláros verzióval?
2015. márc. 24. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked igen, másnak nem igazán. Költözz olyan régióba, ahol dollárral kell fizetni.
2015. márc. 24. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
tíz dollárért csak nem fogok az usába költözni:) egyébként hogyhogy nekem igen másnak meg nem? megnéztem az euró dollár árfolyamot és ott sem egyenlő.
2015. márc. 24. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van, nézd meg G2A-n, valószínűleg még olcsóbban hozzájutsz, és ugyanúgy steames.
2015. márc. 24. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Külfölön EUR-USD 1:1 arányban van mérve, ritkán van csak, hogy 1.1 az euró. Másnak ez ideális, mert "höhö, pont ugyanannyit kell fizetnem, mégis használhatom a saját pénzemet!". Mi nem tértünk át euróra, így váltogatni kell, értelemszerűen mocskos nagy a különbség.
2015. márc. 24. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:

értem.hát nem fair de már megint a kőgazdag amcsik járnak jól a csóró kelet európaiak kárára.

erről a g2a-ról még nem hallottam de megnézem köszi.

2015. márc. 24. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!