Hogyan kell a YouTube-ra regizni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 12:13
1/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/signup?next=/index
És itt a create your YouTube account-nál kitöltöd az adatokat és a végén klikk "Create my account"
2/9 A kérdező kommentje:
mért nem sikerül?:( azt írja ki h Sorry, your login was incorrect.
2008. aug. 26. 12:56
3/9 anonim válasza:
Én meg próbáltam regizni,és mindnet ki töltöttem de ezt írta ki:
Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com.
ez mit akar jelenteni?lécci segítsetek:ima:
5/9 anonim válasza:
én megnyomtam azt a Create Account gombot de csak egy fura szöveg jött ki és én megnyomtam hogy sign up me vagy vmi ilyesmit és nem csinált ssemmit csak kiléptetett mindig a gmail-ból vki segítsen kérem!!! :( :( :( :( :(
6/9 anonim válasza:
egyébként az e-mail címem vajai.noemi1997@gmail.com ha vki tudna segíteni a youtube-os ügyben :(
7/9 anonim válasza:
szerintem azért nem engedi mert mondjuk 97-es vagy/vagytok. szóval hogy túl fiatal. mert nekem is volt már egyszer ilyen hogy regizni akartam vhol és nem sikerült mert túl fiatal vagyok.xD szóval állítsátok korábbra(o_O);) ha nem jó akkor én vagyok a hülye.xDD
8/9 anonim válasza:
utolsó vagyok.xD
ezt jól megmondtam...xDD
9/9 anonim válasza:
NEKEM SIKERÜLT. SOKÁIG TÖKÖLTEM ÉN IS. ELŐSSZÖR NEKEM SEM ENGEDTE DE AZ ÉVSZÁMNÁL BENYOMTAM AZ 1990 ÉS UTÁNA KIADOTT EGY MÁSIK OLDAL KITÖLTÖTTEM ÉS REGISZTRÁLTAM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!