Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítsen valaki, nem jó a net...

Segítsen valaki, nem jó a net az új gépemen?

Figyelt kérdés
Szerdán kaptam egy új laptopot, egy rendszergazda telepakolta mindennel, amivel kell, azóta kb minden ki és bekapcsoláskor kiírta, hogy (pl) 187 frissítés van hátra, ne kapcsolja ki a számítógépet stb... Aztán tegnap este is csinálta, és ma reggel is, végigvártam, viszont azóta nem jó rajta a net! Azt írja ki, hogy "nincs csatlakozás - nem állnak rendelkezésre kapcsolatok" ! A másik gépen és a telefonomon rácsatlakozik a netre! Mi a gond? Már mindent megcsináltam, amit a windows.microsoft.com ír, mégis semmi....... nagyon dühös vagyok, mert nem kevés pénz volt ez a gép, és alig tudtam használni, meg a munkám miatt is kell a net! SOS
2015. márc. 23. 15:51
 1/2 Tengor ***** válasza:
Driverek rendesen a helyén vannak?
2015. márc. 23. 15:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is a driverekre tippelek.

Legegyszerűbb, ha letöltesz te magad egy Windows-t és újrarakod te magad.

2015. márc. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!