Mit jelentenek az alábbi Wifi-s információk?
- Az ALT21-nél és a Shell-nél miért van "Letiltva", ha a wifi-jelnél jobb oldalt nincs lakat? Aminél ilyen jel van, arra rá kellene tudnom csatlakozni, nem?
- A UPC Wi-Free-t sem értem. Kaptam hozzá felhasználónevet és jelszót, nekem nincs ugyan routerem egyelőre, de nemrég amikor megjelent valakié a listában, akkor be tudtam állítani, és rá tudok azóta ott csatlakozni, ahol beállítottam (munkahelyem közelében). Viszont ezt a képet itthon csináltam, és máshol is láttam már ezt, és hiába mentem rá a Kapcsolódásra, csak azt írta ki, hogy "Mentve", de nem tudtam használni. Pedig elvileg ez az országban bárhol működik. Akkor itt miért nem csatlakozott?
- A többinél mit jelent a "WPA/WPA2 védelemmel"?
- Mit jelent a "WPA/WPA2 védelemmel (WPS elérhető)"? Ezzel tudok így kezdeni valamit, ha a WPS elérhető? Nem tudom, mi az.
- A UPC Wi-Free-n kívül másnál is volt, hogy rámentem a Kapcsolódásra, de csak az jött ki, hogy Mentve. Ezzel mit tudok így kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!