Tudom, hogy már sokan kérdezték itt előttem, és meg is néztem a válaszokat, hátha az segít, de nem mentem velük sokra. Szóval, hogy tudnék több feliratkozót szerezni youtube-on? Mármint hol tud reklámozni a csatornámat, meg ilyenek?
Nem annyira nagyon jók a videóid. Bár hozzá kell tenni, hogy nem én vagyok a célközönség.
Ez a képminőség 2015-ben szerintem már nem annyira vállalható kategória. 15,6" laptopon rossz volt nézni a 720p-s videót (480p-ről felkonvertálva?), asztali gépen vagy tévén meg... A kezdeti videóidhoz képest sokat javult ez a dolog és ha nem is 1080p, de egy magasabb bitrátát mindenképpen meg kellene célozni a jövőben.
Szerintem túl sok az effekt és némelyik egészen zavaró. Főleg együtt. Nem kell a videoszerkesztő összes létező funkcióját rászabadítani a videóra. Ha valamit használsz akkor az illjen a zenéhez meg a képsorokhoz is.
Nekem aki nem ismeri ezeket a filmeket a videóid céltalanul összevágott képsorok. A Twilight-ot mondjuk láttam, de azoknál a videóidnál is felmerül bennem a kérdés, hogy miért készült ez? Ha elolvasom a leírást, aminek a létezéséről az emberek 80%-a nem is tud, akkor sincsen meg a WOW hatás.
A zene miatt nekem is megérné megnézni több videódat is, de 1-2 perc után durván véget ér a dolog. :(
Szerintem kellene csinálnod egy blogot, ahol megírnád a történeteket amikhez extraként ott a videó. Szerintem így kiterjeszthetnéd a közönségedet. Sokan szeretik az alternatív történeteket a kedvenc szereplőikkel, de így szimplán youtube-on ez nem annyira tud megvalósulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!