Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kaphatnám vissza az...

Hogyan kaphatnám vissza az Internet Explorer korábbi verzióját?

Figyelt kérdés

Van egy webhely, ahová a munkám miatt gyakran be kell jelentkeznem, és ez a webhely csak IE 6+ verziókra van konfigurálva.

(Persze azért kipróbáltam más böngészőkkel is, de nem lehet bejelentkezni az oldalra.)

Tegnap figyelmetlen voltam, és frissítettem az IE-t, így a 11-es verzió van a gépen, de ezzel nem tudok belépni az oldalra.

A "Program eltávolítása" résznél nem találom a böngészőt, így ott nem tudom törölni, de legalább a TrustedInstalleres megoldással sikerült a Program Files mappából törölnöm... Bár semmire sem mentem vele, mert korábbi verzió telepítésénél azt írja a gép, hogy egy újabb verzió van a gépen, és a telepítés nem folytatódhat.

Mit tehetnék, hogy fel tudjak telepíteni egy korábbi verziót? És ha 6+ verziókra van konfigurálva a webhely, akkor a 11-esen miért nem működik??

(Egyébként Windows7 van a gépemen.)

2015. márc. 19. 17:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!