Szerzői joggal terhelt videót elég privátba tenni?
Figyelt kérdés
Hat videóm van, amire a youtube azt írta, hogy egyes országokban tiltott. Privátba tettem őket, elég ennyi? Vagy töröljem őket? Bár azt is írta a youtube, hogy egyéb teendőm nincsen, de inkább óvatos vagyok velük.2015. márc. 19. 09:15
1/8 anonim válasza:
Ha nem írja, hogy töröld, akkor nem kell csinálnod semmit, maradhat nyilvános, csak reklámokat tesz rá a nézőknek.
Ha írja, hogy távolítsd el, akkor kell eltávolítani, akkor viszont el kell, privátba tenni nem elég.
2/8 anonim válasza:
Bizony, a privátba tétel nem elég, mert ha csak tíz ismerősöddel osztod meg, már az is jogellenes.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2015. márc. 20. 03:29
4/8 anonim válasza:
Nekem rengeteg ilyen nyilvános van, nem csak hat darab. És hosszu évek óta. Aztán kit érdekel, hogy egyes országokban nem láthatók? Bevételszerzést nem terveztem velük.
5/8 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet privát videót megosztani másokkal? Én töröltettem mindenhonnan ezeket a zenés, verses videókat, egyről készítettem újat más zenével tegnapelőtt, míg itt vártam a válaszra. Akkor nyugodtan visszaállíthatom őket, nem kapok értük figyelmeztetést, vagy felfüggesztést, mivel hatról van szó? Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
2015. márc. 21. 00:52
6/8 anonim válasza:
A Privátba helyezettet nem tudod megosztani. Azaz hiába küldöd pl. el linkjét bárkinek, az nem tudja megnézni, kiirja neki: Ez a video privát, sajnáljuk.
Ha viszont mondjuk Nem listázottba helyezed(mert ebbe vissza lehet helyezni), akkor már meg tudják nézni. A Nem listázottat sem a YT keresője, sem a Gooogle nem dobja ki, de a Nyilvánosakat igen.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Kellemes vasárnapot kívánok!
2015. márc. 22. 07:41
8/8 anonim válasza:
Még eszembe jutott: Itt tudod megnézni, hogy -többek között szerzői jogilag is- milyen fiókod állapota, ha zöld, minden oké:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!