YT forditás nem működik?
Nem minden videónál tudsz feliratot bekapcsolni. A feliratok csak olyan videók esetében elérhetők, amelyeknek a tulajdonosa engedélyezte őket, valamint bizonyos videók esetében, amelyekhez a YouTube automatikusan biztosítja őket. Ha egy videóhoz tartozik felirat, akkor a videó alján látható feliratok ikont láthatod.
Help a Youtube feliratokhoz: [link]
Bocs, rossz választ adtam, feliratozást értetem, de te a
KOMMENTEK fordítására
gondolsz, mint funkcióra, ugye?
Elvileg a te alapbeállításként nyelveden levő kommentekhez nem tesz "fordítás" vagy "translate" gombot a youtube, tehát ha magyar nyelven böngészel, akkor a magyarnyelvű kommentekhez nem látható fordítás gomb. Lehet, hogy a böngésződ nyelvét kéne változtatnod? Nézz meg egy angol videót, és egy magyart, hátha látsz különbséget.
Megnéztem a videót, amit a képen mutattál, nálam megy a fordítás.
Pl. egy komment az elsők között:
i have a crossfire radoen 7990 and i seem to be only getting 40-50 fps crysis max i have the new 9590 processer why is this :(
nekem van egy CrossFire radoen 7990 és nekem úgy tűnik, hogy egyre csak 40-50 fps Crysis max nekem van az új 9590 processer miért van ez :(
Proxy-t, ilyesmit használsz?
Semmi olyant nem használok.
Az egész ugy kezdődött hogy megakartam változtatni a nevem youtubon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!