Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Töröljem a két videómat?

Töröljem a két videómat?

Figyelt kérdés
Két verseket tartalamazó videómhoz hozzáírták a youtube csatornában, hogy egy országban tiltva vannak szerzői jogok miatt. Mit tegyek, töröljem őket, felfüggeszthetnek miattuk?

#YouTube #zene szerzői joga
2015. márc. 17. 08:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Verseket nem tilthatnak szerzői jog miatt, ha te mondod fel őket, és nincs alatta jogvédett zene, akkor meg főleg. Támadd meg a "határozatot", és feloldják.
2015. márc. 17. 08:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Verseket másoltam be, alattuk "egyes országokban tiltott" megjelöléssel zenék vannak. Mint kiderült hat videót kellett felfüggesztenem, jó reggelt köszöntőt, születés-névnapit a hanganyag miatt. Azokkal nincsen baj, melyeket én olvastam. Szerinted elég lenne így, hogy a hat videót privát-ba tettem? Egyébként a youtube azt írta, hogy egyes országokban tiltott videók, de egyéb teendőm nincsen velük. De én be akarom magam biztosítani, hogy ne legyen gond, mert jelenleg figyelmeztetés alatt állok az Oz, a csodák csodája film feltöltése miatt. Nagyon köszönöm a válaszodat eőre is!
2015. márc. 17. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:

" Egyébként a youtube azt írta, hogy egyes országokban tiltott videók, de egyéb teendőm nincsen velük."

Akkor nem kell vele törödni.

Nekem rengeteg ilyen értesités van már évek óta, nem törödtem vele, nincs is bajom tőle. A világon annyi ország van, kit érdekel, hogy ezek közül1,2,3, vagy esetleg 10-ben nem nézhető meg?

Sőt a minap ezt kaptam:

"A videódban szerzői joggal védett tartalmat találtunk.

Az igénylő engedélyezi tartalma használatát YouTube-videódban, de hirdetések jelenhetnek meg rajta."

Oké, hát akkor jelenjenek meg rajta a hirdetések, kit érdekel? Egyébként ezeket a hirdetéseket ugy sem látják azok, akik reklámblokkolót használnak.

Feltett kérdésedre egyértelmű a válasz: Ha egyes országokban tiltva vannak, az neked nem okoz semmi bajt. Tehát ne töröld, mert nem függesztenek fel miatta. Még akkor sem, ha pillanatnyilag van egy figyelmeztetésed. Ebből három "kell", akkor törlik a fiokodat.

2015. márc. 19. 17:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ. Nagy segítséget jelent nekem, április 9-én jár le a megbizhatatlanságom, ezért tartottam a youtubetől.
2015. márc. 20. 03:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Még eszembe jutott, hogy itt tudod megnézni -többek között szerzői jogilag is -milyen fiókod állapota, ha zöld, akkor oké:

https://www.youtube.com/features

2015. márc. 25. 13:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, zöld, jó az állapotom, de a szerzői jogi figyelmeztetés április 8-án jár le. Akkor visszaállítom privátból a videókat, remélem, nem jelent majd gondot, hogy egyes országokban tiltott.
2015. márc. 26. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, nálam sincs baj, pedig:

[link]

2015. márc. 27. 07:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2015. márc. 28. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!