Töröljem a két videómat?
" Egyébként a youtube azt írta, hogy egyes országokban tiltott videók, de egyéb teendőm nincsen velük."
Akkor nem kell vele törödni.
Nekem rengeteg ilyen értesités van már évek óta, nem törödtem vele, nincs is bajom tőle. A világon annyi ország van, kit érdekel, hogy ezek közül1,2,3, vagy esetleg 10-ben nem nézhető meg?
Sőt a minap ezt kaptam:
"A videódban szerzői joggal védett tartalmat találtunk.
Az igénylő engedélyezi tartalma használatát YouTube-videódban, de hirdetések jelenhetnek meg rajta."
Oké, hát akkor jelenjenek meg rajta a hirdetések, kit érdekel? Egyébként ezeket a hirdetéseket ugy sem látják azok, akik reklámblokkolót használnak.
Feltett kérdésedre egyértelmű a válasz: Ha egyes országokban tiltva vannak, az neked nem okoz semmi bajt. Tehát ne töröld, mert nem függesztenek fel miatta. Még akkor sem, ha pillanatnyilag van egy figyelmeztetésed. Ebből három "kell", akkor törlik a fiokodat.
Még eszembe jutott, hogy itt tudod megnézni -többek között szerzői jogilag is -milyen fiókod állapota, ha zöld, akkor oké:
Nyugi, nálam sincs baj, pedig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!