Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tüntessem el a reklámokat?

Hogyan tüntessem el a reklámokat?

Figyelt kérdés

Bármilyen böngészőt használok mindegyikben megjelenik alul 3 serialtrunc ads nevű reklám + amikor rákattintok valamire akkor gyakran új lapot nyit ahol vagy valami böngészős játékot reklámoz vagy épp azt írja, hogy nyertem valamit. Tudom, hogy semmit nem nyertem így nem is kattintok rá, de ezek a felugró ablakok idegesítenek.

Milyen programmal tudom ezeket eltűntetni?

2015. márc. 14. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy vírus, ahogy a 3 sorral lentebbi kérdésnél, meg az 5 sorral lentebbi kérdésnél, meg a 2 órával korábbi kérdésnél, meg a tegnapi kérdésnél, meg a múlt heti kérdésnél, meg a tavalyi kérdésnél...

Általában írnak megoldási lehetőségeket, tessék a keresőt használni. Ha csak annyit írsz bele, hogy reklám, máris olvasgathatsz estig.

2015. márc. 14. 13:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Hidd el kerestem, de nekem kimondottan erre a Serial Trunc Ads vírusra kellene valami megoldás. A többi kérdésben ezt a nevet nem láttam, így gondoltam hátha ismerős valakinek és tud rá konkrét gyógyírt.
2015. márc. 14. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:

[link] (aktiváld a Free License-t a beállításokban (30 nap))

[link] (engedélyezd a beállításokban a RootKit-ek keresését)

2015. márc. 14. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Pár megás program. Rányomod, hogy scan és a böngészőknél legyen bepipálva minden amit talál. Utána cleaning és kész.

2015. márc. 14. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!