Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebook letöltő oldalt tudtok?

Ebook letöltő oldalt tudtok?

Figyelt kérdés

Ami ingyenes, és rendes könyvek vannak rajta.

Állítólag létezik ilyen, de csak meghívóval.

Nekem olyan oldal is jó, ahol más is van, de amellett sok a könyv.. a legtöbb letöltési oldalon elhanyagolják ezt a kategóriát.

2015. márc. 13. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Pár éve nagyon jó volt az SLP (Silent Library Project), de sajnos megszűnt. A Canadahun fórumán is nagy e-book warez élet zajlott, de ott is elkaszálták a letöltést.

Én mostanában a ncore-ról húzok könyveket, de nem annyira gazdag, mint például az SLP volt.

Ha tudtok még jó helyeket, azt én is megköszönném.

2015. márc. 15. 03:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2015. márc. 18. 00:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt a torrentet húzd le, ez 7000 magyar nyelvű könyvet tartalmaz:

Első körben elég csak a tartalom.zip fájlt, annak alapján meg tudod nézni, hogy mi érdekel a teljes archívumból.

A [link] oldalon találsz jogtiszta könyveket, de őszintén szólva a legtöbb régi és ócska szemét.

A Petőfi Irodalmi Múzeum Digitális Irodalmi Akadémiáján pedig szintén jogtisztán olvashatsz, például itt van Moldova Györgynek gyakorlatilag az összes műve: [link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2015. márc. 18. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!