Ebook letöltő oldalt tudtok?
Ami ingyenes, és rendes könyvek vannak rajta.
Állítólag létezik ilyen, de csak meghívóval.
Nekem olyan oldal is jó, ahol más is van, de amellett sok a könyv.. a legtöbb letöltési oldalon elhanyagolják ezt a kategóriát.
Pár éve nagyon jó volt az SLP (Silent Library Project), de sajnos megszűnt. A Canadahun fórumán is nagy e-book warez élet zajlott, de ott is elkaszálták a letöltést.
Én mostanában a ncore-ról húzok könyveket, de nem annyira gazdag, mint például az SLP volt.
Ha tudtok még jó helyeket, azt én is megköszönném.
Ezt a torrentet húzd le, ez 7000 magyar nyelvű könyvet tartalmaz:
Első körben elég csak a tartalom.zip fájlt, annak alapján meg tudod nézni, hogy mi érdekel a teljes archívumból.
A [link] oldalon találsz jogtiszta könyveket, de őszintén szólva a legtöbb régi és ócska szemét.
A Petőfi Irodalmi Múzeum Digitális Irodalmi Akadémiáján pedig szintén jogtisztán olvashatsz, például itt van Moldova Györgynek gyakorlatilag az összes műve: [link]
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!