Az utorrent belenyult a routerbe vagy a sávszéleség váltása okozza ezt?
Hello én nekem eddig rendesen ment minden a seedelés stb de most nemrég váltottunk sávszéleséget 60 mb/s röl 120 mb/s re és lehet ennek az oka amit leirok?
Letöltöttem 34 torrentett seedelem és tettem még be vagy 10 et 20 at...
Erre 3 nappal ezelött megszakadt az internet nállam vezetékesen a telefonomon se vette, de a laptopon wifivel vette a netet, de nállam nem!!!
Ezután kinyomtam mindent ami a netet használná.
Amikor kinyomtam lett internet érdekes nézegettem ezután googlen mit javasolnak hát nem találtam érdekes dolgokat.
Leszedtem bittorrentet leszedtem 4 félét is de beletedtem ugyanugy amit vissza kell seedelenem ugyanugy elkezdett szorakozni, hogy nincs internet...
De most csak 31-et seedlek most érdekes seedeli de ha beteszek még 10-20 at egyböl elmenne a net :S nem tudom miért.
Ez esetleg a internet szolgáltató,router,vagy a számitógép hibája?
Ennyi információ édeskevés.
Nem mi vagyunk a számítógépednél, hogy látjuk mi volt a gond.
Elsősorban mindent ellenőrizzél le - a router admin felületébe lépj be. Ha a modemed admin felületébe is be tudsz lépni, akkor azt is tedd meg.
Még valami, ha már szóba került a uTorrent:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!