Üzenetem érkezett twoo-ra? Ha nem vagyok fent, hogy lehetséges ez?
Vőlegényemnek is írkálnak csajok havi 1-2 alkalommal,állandóan jön az értesítés citromailra.
Ha valaki nem regisztrált rá,ez hogyan lehetséges?
Citromail, Freemail és társai sajnos már csak ilyenek. (Szerintem) direkt engedik ezek a reklámokat.
Próbáljatok ki más levelezőt, a Gmailt pl. nyugodt szívvel tudom ajánlani, de ha nem szimpi a Google, akkor ott a Yahoo!, vagy az Outlook.
A Twoo-val kapcsolatban: én előfizettem oda és küldtem vagy 5 lánynak üzenetet. 2 perc múlva 3 lány válaszolt is, mindhárom: "Haliho"-t. Aztán soha többet semmit. Ami furcsa:
1. Mindhárom "Haliho"-t ugyanabban a perc ugyanabban a másodpercében küldték. (tehát a rendszer generálja automatikusan és küldi el)
2. Mikor megnéztem mikor voltak fenn utoljára a válaszoló csajok: Utolsó bejelentkezés: 2 hete, stb.
TOTÁL ÁTVERÉS az egész. Nem mondom, lehetnek onnan kapcsolatok, de sok a fake profil, ami csak azért van hogy ott tartson és előfizettessen veled. Á .... felejtős ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!