Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen internetes pénzkeresős...

Milyen internetes pénzkeresős oldalak vannak?

Figyelt kérdés

Linkelhettek konkrét weboldalt is de inkább a típusokra vagyok kíváncsi pl. ptc(klikkelős) oldalak, internetes tőzsde/ valuta vásárlás, póker/szerencsejáték, képeladás, külömböző freelancer oldalak

ezeken kívül milyenek vannak még?

2015. márc. 6. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Sok ilyen oldal van, de 99% átverés vagy egy év alatt jön össze pár dollár amit lehet ki sem fizetnek.

Csak az időd vesztegeted ha ezt keresed, de kívánom járj nagyobb sikerrel és jobb tapasztalatokkal mint én kb5 éve mikor hasonlót kerestem, sokfélébe belekóstoltam, de soha egy fillért nem nyertem rajta.

Bocsánat hogy nem tudtam kérésednek megfelelően oldalt linkelni :(

2015. márc. 6. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:

PTC-t felejtsd el, azt üzemeltetni érdemes, egyszerű tagként csak filléreket keresel rajta.

Tőzsdével/forex-szel piszok jól lehet keresni, ha értesz hozzá. Ha nem akkor veszítesz. Az emberek 98%-a pszichológiailag alkalmatlan rá, mert nem bírja idegekkel, a többi meg hát... 10-ből talán 1-2 megél belőle. Néhány szerencsés pedig dúsgazdag lesz. (Persze aki nekikezd, mind azt hiszi, h majd ő lesz a néhány szerencsés egyike :) )

Póker, szerencsejáték: kb. ugyanaz, mint a tőzsde.

Képfeltöltéssel havi pár 10 ezret össze lehet szedni, viszonylag kevés időráfordítással (ha már beindult a dolog). Erről itt tájékozódj:

[link]

2015. márc. 6. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Átverések azok bőven vannak, egyikből sem fogsz látni egy garast se, ebben biztos lehetsz.
2015. júl. 7. 01:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Internetes pénzkeresős oldalak nem nagyon vannak, de ha pénzt akarsz keresni az interneten, leginkább neked kell hogy legyen oldalad. Foglalkoztam ezzel egy ideig, nem lettem gazdag, mert az élet úgy hozta. Elköteleződést, és munkát kíván, de lehetséges. Ha tudsz angolul, könnyebb.

Írd be google-ba: Affiliate marketing, vagy make money online. Sok baromság van, de kb 1-2% értékelhető (tapasztalatból mondom) és igenis lehet pénzt keresni az interneten, méghozzá sokat. Ez nem kamu, nem lehúzás, nem átverés, hanem a valóság. Ez sokakanak böki a csőrét, nem érdekel, attól még ez van. Nem ígér senki semmit, de azok akik jól csinálják akár 100 000 dollárt keresnek havonta, magyar viszonlatban 30 millió forint.

2015. aug. 9. 00:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Hja, ez is olyan lehet mint az MLM-átverés akkor. Van 2% akinek bejön, a maradék 98% meg eltartja azt a 2%-ot, aztán kiszáll miután egy csomó pénzt átadott a rendszernek...

Kamu sikersztorikkal meg tele a padlás, egytől egyig unalmasak. Inkább olvasok Stephen Kinget, még annak is több a valóságtartalma.

2015. aug. 19. 07:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy 2%-nak bejön, a többinek meg nem. nem olvastad figyelmesen. Azt mondtam, hogy 1-2%-a valódi, tehát nem kamu, a többiek meg azok. Aztán hogy mennyire sikerül, az már csak rajtad múlik.
2015. aug. 29. 18:44
 7/9 anonim válasza:

[link]

mindkét oldalon tag vagyok, és már szedtem is ki belőlük pénzt, nem annyira voltam rajtuk aktív, de kevesebb mint fél év alatt összejött 15 dollár, nem sok, de több mint a semmi :)

2015. okt. 26. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
A neobux valóban működő üzlet, és én benne is vagyok.
2015. nov. 16. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Átverések vannak, mint a "keress pénzt internetezéssel" meg "gazdagodj otthonról" ökörség. Jobb esetben csak az idődet veszi el,rosszabb esetben jól le is húznak pénzzel.

Általában a következőkkel szédítik a hiszékeny embereket:

- Gépre telepíthető "pénzprogramok", pl. a Cashfiesta meg a társai. Látszólag gyűlik a pénz, gyakorlatilag meg egy fillért nem kapsz, csak jól telemegy vírussal a géped.

- PTC oldalak : 1000000 kattintás után kapsz 0,0000001 dollárt...

- MLM-átverések

- Fogyasztói csoport

- Fórum teleszemetelés, e-mail szemét küldözgetés. Kb. 2 hét alatt tiltólistára tesznek, rosszabb esetben jelentik a szolgáltatónak, hogy miket művelsz, és maga a szolgáltató szünteti meg a fiókodat.

Ja, és természetesen böki a csőrömet, hogy hány milliárdos vesz engem körbe akik 2-3 óra netes melóval lettek ilyen vastagok :D a tündérmeséket meg hagyjuk meg Andersennek, még az is hihetőbb, mint ezek a kamu sikersztorik amit kb. minden átverős oldal elsüt.

Alapból, ha nincs munkaszerződés, ki miféle jogcímen fizetne akár egy petákot is? Ezt még nem sikerült megértenem...

A neobuxról meg időközben szintúgy kiderült hogy csalás, ezzel valahogy senki nem dicsekedett itt.

2016. aug. 15. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!