Hogyan tudnám kiiktatni véglegesen a felugró ablakot a profession.hu oldalán?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kikészíti az embert; nem lehet bezárni az ablakot, mert állandóan "visszaugrik" és így az álláshirdetést képtelenség végigolvasni. Ráadásul a saját reklámjukról van szó, amiben figyelmünkbe ajánlanak 4-5 állásajánlatot, "Ezekről az állásokról se maradjon le!" címmel.2015. márc. 5. 20:17
1/2 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném: a felugró ablakok, plug-inek és a cookie-k is blokkolva vannak és a Google Chrome böngészőt használom jelenleg ha ez számít, bár Explorerben és Mozillában is ugyanez a helyzet. Az oldalukon semmilyen beállítást nem találtam erre vonatkozóan.
2015. márc. 5. 20:21
2/2 anonim válasza:
nekem egy darab popup nem jön fel innen, direkt most néztem meg. de nálam fut az "adblock plus" chrome extension.
neked is tanácsolom hogy tedd fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!