Miért kell ilyen rohadt mocskos vírusokat gyártani? MIÉRT? Minek?
Figyelt kérdés
Állandóan tele van az egész facebook a hülye sz..rokkal és rámentem egyre véletlenül mert lefagyott a telefon..ugye nem okoz kárt a telefonomban? Fogtam az egész profilt töröltem meg a facebook alkalmazást is..elegem van...Miért kell telerakni vírusokkal mindent?? Mi értelme??? Komolyan az az életük,hogy más életét tönkreteszik mert máshoz se értenek csak a sötétbe ilyeneket gyártanak,hogy nagyon nagynak érezhessék magukat,hogy tönkretesznek idegen ártatlan embereket?! Ráadásul minden ezen a hülye interneten zajlik..már a jegyek is csak neten vannak az iskolás tananyagok minden..internet.internet.internet...amit persze jól megszórnak ilyen mocskos vírusokkal...ugye nem lesz baja a telefonomnak?2015. márc. 5. 16:45
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
telefonomon van avast és lookout security egyik sem jelzett semmit..ugye egy ilyen rohadt vírusos link nem teszi tönkre a telefonomat? ha beviszem a telefonoshoz ő megtudja nézni történt-e valami kár?
2015. márc. 5. 17:00
3/6 anonim válasza:
Csak egy-két olyan vírus volt eddig ami fizikaikag is tönkretett valamit. Attól, hogy éppen elszált a telefonod még nem következik, hogy vírusos lett. Ha gyanús, akkor vidd be egy szervízbe, hogy rakják újra az oprendszerét. Ezt valójában te is megteheted.
4/6 A kérdező kommentje:
konkrétan ráment egy ilyen pucér nős linkre mert ahelyett,hogy egy képet megnéztem volna elkezdett a telefonon a képernyő fel linkre..valami goo .gl ilyesmi és meg is nyitotta..azonnal kiléptem de már megtörént a baj..ráment arra a szutyokra..
ha megcsinálják ezt a frissítést a telefonon akkor ha van is rajta vírus az eltűnik?
2015. márc. 5. 17:15
5/6 Szirty válasza:
"MIÉRT? Minek?"
Amikor valamit nem értesz, hogy mások miért csinálják, keresd mögötte a pénzt!
6/6 donfetibo válasza:
Szerintem ha van vírus akkor ugye kell vírusirtó is!!!
Pénz, Pénz, mi más lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!