Egyes játékokban magas ping/kifagyás?
Sziasztok!
A kérdésem, de inkább panaszom az lenne, hogy régen volt egy olyan panaszom, amíg 10mb netem volt, hogy állandóan elment a net. Random, gondolt egyet és másnapra nem volt.
Kijött a T-Home-tól egy csávó és megnézte, azt sem tudta hol van kb..
Arra lyukadtunk ki, hogy újrakötötte a kábeleket(a villanykarón) és vettünk egy nagyobb netet. Ez már 20mb lett.
Majd hozott egy fehér kis szerkentyűt, amitől digitális lett a netünk(???).
Nem tudom, ez egy fehér kis álló doboz, elvileg ebbe már benne van egy router is.
Elvileg most ez a router.
A probmlémám az lenne, hogy egyes játékoknál.. pl.: LoL, CS:GO Hatalmas pingünk van és állandóan kifagyunk.
De az a hatalmas nem 200.. hanem 10.000.. és kifagyok..
CS:GO-n 1500-2000 ping, az is fagyás.. Utána visszajön rendesen 40 ping, majd megint kifagy.
De ez idő alatt én cod4ezek rendesen 30 pinggel.
Ez mitől lehet? Mit tudok ezzel tenni? :/
Így nem élmény a játék.. és hát a T-Home sem tud ezzel mit csinálni.
Kérlek akik ebben a témában otthon vannak, segítsenek ki.
Először is azt kéne megnézni hogy a Speedtest szerint mennyi a ping. nálam átlag 7ms
Nem biztos hogy összefügg a játék által mért eredménnyel
39 ping.
19.19 Mbps letöltés
1.12 Mbps feltöltés.
(közbe tesóm CS:GO-zik )
De am a pingem a dupla nettől függetlenül is 30-40 maradt.. ez miért van?
Nemtudom pontosan. Lehet hogy túl messze van maga a szerver. vagy valami hiba lehet a hálózattal.
Mindenesetre mindent kapcsolj ki ami esetlegesen befolyásolja a sávszélességet.
Torrent kliens, Skype bármi ezek ne fussanak ha neten játszol.
Minden offolva van :/
Tehát az alap ping 50.. csak gyakran kifagy .. xD
Tehát tud a net jó is lenni .. Míg én 30pinggel cod4-ezek, a tesóm CS:GO-n fagy ki 1500 pinggel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!