Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért jó nekem ha seedelek az...

Miért jó nekem ha seedelek az ncorén?

Figyelt kérdés

Nem szeretem mert lassul a net!

Valamit kapok érte?

2015. márc. 3. 19:08
1 2
 1/13 meszike91 ***** válasza:
100%
Seedelésért nem kapsz semmit, csak azért ha NEM seedelsz.
2015. márc. 3. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem rúgnak ki például. Az azért hasznos.
2015. márc. 3. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem seedels akkor letöltésmegvonásban fogsz részesülni. és amíg a letöltött adatot nem szeedeled vissza nem tölthetsz majd le semmit.
2015. márc. 3. 19:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Még azért is hasznos, mert anyukád nem fog csuklani amikor sokan emlegetik a nem seedelés miatt.
2015. márc. 3. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha más nem seedelné, akkor te swem tudnád letölteni, ezért fontos hogy te is seedeld.

Amúgy törlik a fiókodat ha nem seedelsz.

2015. márc. 3. 20:01
 6/13 A kérdező kommentje:
De az ncorén 48 órát kell visszaseedelni! Nem vagyok seedkötelezett akkor semmit nem kapok ha megörzöm a torrentet?
2015. márc. 3. 20:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha megőrzöd a torrentet módosítás nélkül és fut a torrent kliens automatikusan seedeled vissza a letöltött adatot.

Nem kell mindent szó szerint venni. ha éjszakára kikapcsolod a gépet azért nem fognak kirúgni

Továbbá ha a profilodra rákattintassz ott a HNR lehetőségre ottvan hogy milyen torrenteket kell még visszaseedelned mielőtt törlöd vagy módosítod. ha nincs a listábn azt csinálsz vele amit akarsz.

2015. márc. 3. 20:06
 8/13 pinkpancser ***** válasza:
100%

Ne teljes tempóval engedd a feltöltést hanem 90% körül. Meg ha a klienst is jól állítod be akkor nem fog nagyon belassulni a net.

És az alapkérdésre visszatérve: azért, mert így másnak is menni fog a letöltés. Ha mindenki lelépne a seed elől akkor te sem tudnál letölteni.

2015. márc. 3. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A torrentezés alapvető illemszabálya, hogy segíts be cserébe azért, amiért neked is segítettek.

Ha ez nem ér meg neked annyi macerát, hogy kissé fogja a sávszélességedet a feltöltés, akkor meg lehet ám venni boltban is a filmeket/szoftvereket. Akkor nem fog belassulni a neted.

2015. márc. 4. 08:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Okos! Tehát a bónuszpontjaim száma nem a feltöltött adatmennyiségtől fűgg az ncorén hanem valami mástol! Értem...
2015. márc. 6. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!