Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnám eltávolitani a...

Hogy tudnám eltávolitani a kéretlenül feltelepült Antivirus Soft-ot?!

Figyelt kérdés

Netezés közben feltelelepült ez a program a tálcára és nem tudom leszedni!!! Kerestem a Documents-ben a letöltések mappában, tulajdonképpen mindenhol és nem találja a Windows!

Hol találhatnám meg és hogyan likvidálhatom?

2010. febr. 14. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. febr. 14. 11:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Melyiket tölsem le? Teljesen megkergült a gépem ettől az izétől,a tálca véges-végig tele piros X-el, nem engedi megnyitni a Programok telepítése és törlését, csökkentett módban szintén nem engedi törölni. Próbáltam letörölni a Nod32-t, de azt sem engedi! Ez valami vírus tulajdonképpen?!

2010. febr. 14. 11:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát,leszedtem ezta PC Cleaner-t, de nem engedi ezt sem megnyitni! A k*rva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 14. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:

megoldás windows SZŰZ telepítés (teljes Format C://)

(ez az "Antivírus" a Te engedélyeddel települt a gépedre, és ha nem fizeted ki a program megíróinak azt az összeget amit kérnek, nem fogsz megszabadulni tőle.

ugyan is ezekre az a jellemző, hogy szépen csöndben leállítják a víruskereső és a Tűzfal szoftvereket, és a feltelepülésük után már nem engednek semmit települni a gépedre. Átvették a géped fölött az uralmat.

1 hallvány reményed van csak, ha csökkentett módban elindul a víruskereső programod, és megtalálja a károkozót, majd semlegesíti (nagyon kicsi az esély!)

2010. febr. 14. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
2010. febr. 14. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
2010. febr. 14. 14:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Zsííír!

Köszi mindenkinek!

Még egy kérdés, A nod miért nem jelzett? Én nem is engedélyeztem ezt a programot, néztem egy oldalt a neten és egyszer csak már arra lettem figyelmes, hogy felugrik egy ablak és sutty!!! már fel is települt ez a r*hadék!!!!!

2010. febr. 14. 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Végül is újraraktam a gépet, minden oké! Még cseresznye, hogy direkt összeraktam egy netezős masinát, most szívhattam volna a stúdiógépemmel a sok évnyi munkáimat illetően!..........:D
2010. febr. 16. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!