Törölt ismerőst "Facebook-felhasználó" jelzéssel, hogyan lehet ismét megtalálni?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon kedves ismerősöm, nagyon régen...
Sajnos egy idő után megszakadt köztünk a kapcsolat és mivel a névmemóriám iszonyúan rossz és a régi facebook-os üzenetekbe már csak "Facebook-felhasználó" -ként szerepel, nincs kiinduló pontom, de nagyon szeretném ismét megtalálni :)
Ha netalán olvasná.. "katonabácsi" kérlek írj :P
2015. márc. 1. 02:43
1/4 anonim válasza:
Le lett tiltva a felhasználó?
Akkor a letiltottak közt nézz körbe (a beállításokba menj be és ott nézz körbe).
2/4 zoza20033 válasza:
Ha pedig nincs letiltva szerintem nezz meg más ismerőseit, (akikről tudod hogy az ismerőse , vagy már nem) akkor meg kérdezz meg valakithátha nekik még az ismerőseik között van.
3/4 A kérdező kommentje:
Nálam biztos nincs letiltva, és mint mondtam fogalmam sincs hogy hívták, a rossz név memórián kívül azért sem mert mindig sajátosan becéztem, nem ragadt meg bennem a keresztneve.. :/
2015. márc. 1. 10:47
4/4 anonim válasza:
Akkor marad az, amiről a kettes írt, vagy készits egy másolatot a FB profilodról (az Általános beállítások alatt meg találod ezt) és azt nézd vissza, hátha úgy megtalálod.
Mást lehetőséget nem tudunk írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!