Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnék interneten telefon...

Hogy tudnék interneten telefonálni?

Figyelt kérdés
Ingyenes programot keresek amivel ingyen tudok mobiltelefont hívni. Van ilyen?
2010. febr. 13. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nem létezik. Amúgy már nem azért de te használod néha az agyad? Ha lenne ilyen akkor mindenki azzal hívna mobilt. -.-"
2010. febr. 13. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs amivel ingyen tudod hívni a mobilt, viszont olyan van amivel a vezetékest tudod. Egy ingyenes regisztrációval 3 óra, utána újra kell regisztrálni.

wwww.voipwise.com

2010. febr. 13. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:

...kedves 20:22-es válaszolóm netán menstruálsz, vagy mitől lettél ily ideges hirtelen?:)

Léteznek ilyenek. Pl. a VoipCheap de ezzel csak vezetékest tudok ingyen hívni és reméltem hogy van olyan amivel mobilt is. Mi lenne ha nem oltanád a kérdezőt hanem segíteni próbálnál? Ha meg nem tudsz akkor ne válaszolj...:)

2010. febr. 13. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak fizetős van, ilyet a Skype is tud.
2010. febr. 13. 21:29
 5/5 anonim válasza:

Rynga... a vezetékes ingyenes a többi meg 0,05-0,1 euro/perc

szerintem nagyon olcsó, bankon keresztül lehet tölteni általában 10 eurót szoktam tölteni mert ha elfelejtem a kódot (bejelentkezéshez) akkor ne menjen el annyira sok pénz... vagy hga ellopják az acc-ot... (0,01 euró = 2,7Ft./perc)első 3 telefonálás ingyenes :D

2011. júl. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!