Hogyan tudom beállítani e-mail postafiókomat Outlook Express környezetben? Tovább lent.
Figyelt kérdés
A beérkező leveleimet fogadja a rendszer, de a kimenőket nem küldi el. Ezt írja ki a rendszer: E-mail tesztüzenet küldése: Nem található a levelezési kiszolgáló. Ellenőrizze a kiszolgáló adatait a fiók tulajdonságaiban.
Mit írjak be a kimenő levelek kiszolgálójához, ha a t-online a kiszolgáló, és indamail es vagyok?
2015. febr. 26. 13:44
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
még ilyent találtam:
"smtp: mail.t-online.hu, ez a szolgáltatód smtp szervere
pop3: mail.freemail.hu
fióknév: valaki@freemail.hu
A beállításokban a szolgáltatódtól kapott e-mail címmeddel és a hozzá tartozó jelszavaddal hitelesíted magad.
Lehet, hogy a kimenő leveleknél ki kell pipálni a "kiszolgáló hitelesítést igényel"-t
Nálam így működik az Outlookon keresztül a freemail.
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!