Magyarországról hogyan tudnék Netflixezni?
Szeretnék Netflixen sorozatot nézni. És miután Magyarországon élek ezért erre nincs "egyenlőre" lehetőségem. Szóval tudna valaki írni egy lehetőleg egyszerű leírást, hogy tudnék innen netflixezni?
Előre is köszönöm :)
Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, te legfeljebb egyelőre nem tudsz netflixezni.
Másik kérdés, miért nem kéred meg egy ismerősöd, hogy töltse le neked? Pár napon belül elérhető az újonnan felrakott komplett sorozat is a netem.
egyrészt én is tudnék letölteni ha akarnék plusz még az internetes betöltést is megtudnám oldani, de lehet, hogy velem van valami komoly gond és azért van az, hogy az egyrészt illegális és nem szeretném csinálni
másrészt bennem van arra igény, hogy egy másik ember szellemi termékének elkészítését, annyival honorálom, hogy egy (jelen esetben) jelképes összeget fizetek neki
képzeld el, hogyha te mondjuk fodrász vagy és 100forintért vágsz hajat (a mai árak mellett) és valahol a városban megjelenik egy másik személy aki teljesen ingyen vág hajat csak ő is meg a kuncsaft is törvényt szeg ezzel ( és mivel a rendőr is esélyes, hogy oda jár nem fog csinálni semmit) szerintem jogosan lennél felháborodva arra, hogy mit képzel magáról az a másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!