Hogy lehet e-könyvet feltölteni az Amazonra?
Figyelt kérdés
Tehát vannak, akik írnak egy könyvet, kirakják Amazonra, beállítják, hogy mennyibe kerüljön a letöltés, és csomót keresnek. De ezt hogy kell? (Légyszi ne kritizáljatok, hogy ez hülyeség, csak írjátok le, hogy hogy lehet.) Köszi!2015. febr. 21. 17:03
1/3 anonim válasza:
Itt van az Amazon súgója erről:
A folyamat maga egyszerű, viszont ha nem public domain alatt akarod kiadni (azt jelenti, hogy szabadon felhasználhatóvá, közkinccsé teszed), akkor intézned kell a nyilvántartásba vetetést, levédetést, vagy hasonló. Nem tudom pontosan mi az eljárás a könyvkiadásnál.
Ja és marketing nélkül nagy szerencse kell hozzá, hogy ebből meggazdagodj.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, én nem is akarok ilyesmivel foglalkozni, de ezt hosszú lenne leírni :). Egyébként köszönöm a választ!
2015. febr. 21. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!