Törölték a freemail-es leveleimet, mit tehetek?
Egy üzenet fogadott, hogy 90 napnál több idő telt el a legutóbbi belépésem óta, és az összes levelem törlődött.
Én azonban majdnem biztos vagyok benne, hogy beléptem decemberben is (tehát két hónapon belül).
Már nem használom ezt a címemet, de rendszeresen be szoktam lépni pont emiatt. Az összes gimnáziumi és egyetemi levelezésem, csatolmányaim, szerelmes leveleim :D, minden elveszett.
Írtam az adminisztrátornak akitől jött a levél. Szoktak segíteni? Mik a tapasztalatok?
Közben megnéztem a böngészőm előzményeit, és tényleg beléptem december 25-én, azaz 57 nappal ezelőtt.
Semmi nem indokolja, hogy töröljék a leveleimet ennyi idő után.
Felháborító, hogy ennyire megbízhatatlanok :( Három éve nem használom aktívan a freemail-es címemet, azóta mindig ügyeltem rá, hogy legalább 1-2 havonta ránézzek, hogy meglegyen minden.
Írtam nekik jónéhány üzenetet, remélem, kapok választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!