LCD monitor kepernyojet mivel lehet tisztitani?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 13:48
1/7 anonim válasza:
Mosogatószeres, jól kifacsart mosogatószivaccsal áttörlöd, és csepp-, illetve csíkmentes, tiszta felületet kapsz.
2/7 anonim válasza:
Én a mosogatószert pont nem ajánlanám, lehet kapni LCD tisztító folyadékot és hozzá törlőkendőt, jobban jársz azzal.
4/7 anonim válasza:
én szimplán vizessel szoktam, és csak úgy ragyog XP
jó nektek hogy ilyen cuccok nélkül nem tudtok lcd-t tisztítani XD
5/7 anonim válasza:
Gépek szervizelésével foglalkozom és tudom mit beszélek...
Nem egyszer hoztak már be azért monitort, mert lepucolták és utána nem működött, hát elárulom hogy okosan vízzel mosták le,átfolyt a víz a szigetelésen és elsütötte az áramköröket, cirka 25e Ft-os művelet volt...
Majd ha mész a szervizbe emlékezz rá amit most írtam...
6/7 anonim válasza:
Hja, nem olyan vizesen kell, hogy tocsogjon az egész, csak egy nedves papírzsepivel utána meg egy szárazzal, és már nem is ázik be.
7/7 anonim válasza:
Jaja, mondtam is, hogy jól kifacsart szivaccsal, természetesen vigyázni, hogy ne folyjon sehová a víz... Persze, aki megteheti, az valóban áldozhat LCD-tisztító folyadékra és kendőre, 1-2 ezer Forintból kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!