Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek is kezd unalmas...

Szerintetek is kezd unalmas lenni a Facebook?

Figyelt kérdés

Több, mint 3 éve vagyok a Facebookon, de már szerintem az oldal kezd lejárni, főoldalon jelennek állandóan kamu cikkek, csajok nyálas szövegei (szeretlek, meg ilyenek), és az idiótábbnál idiótább poszolgatások (mit eszik az illető, ezzel van kapcsolatban, azzal van kapcsolatban). Szerintem a Facebook kezelője elsüllyedhetne szégyenében. Azért ilyen iWiW-en nem történt meg...

Kort, nemet írjatok, kíváncsi vagyok kik vannak hasonló helyzetben, de nagy valószínűsége én szerintem, hogy 30 éven felüliek jelentkeznek.

2015. febr. 18. 22:35
 1/6 Tengor ***** válasza:
96%
Az FB nem állít elő tartalmat, azt az ismerőseid teszik. Cseréld le az ismeretségi körödet és megoldódik a probléma.
2015. febr. 18. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
én csak azért járok fel facebookra hogy tesókkal barátokkal, egyetemi csoporttársakkal tudjam tartani a kapcsolatot. (mondjuk sokszor látok poénos képeket kiposztolva) amúgy meg ha ennyire irritálnak ezek a posztok akkor lelehet tiltani az ismerősöket...
2015. febr. 18. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A facebook magja az ember, a tartalom 90%-a olyan dolog, amit más személy rak ki. A többi reklám.

Kevesebbet kéne előtte ülni, vagy ismerősöket cserélni.

2015. febr. 18. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

#1 +1

Az ismerőseid uncsik, nem a FB. Az én ismerőseim vagy kinőttek az ilyesmiből, vagy az ilyen típusú ismerőseimet még időben elrejtettem a falamról.

A FB "kezelője" nem süllyed sehova, hanem boldogan felkacag a gyémántfoteljében, és zöldhasúval törli örömkönnyeit.

Az iWiW üzenőfalán -legalábbis nálam- SEMMI nem volt SOHA, szóval az iWiW említésén meg én kacagtam fel. :D

kor, nem

2015. febr. 18. 23:15
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

Sosem volt semmi értelme. Sok kis hülye tinilány elveszi az életkedved és lehetőséget ad néhány bűnözőnek, hogy jól kicsesszen velük. Mert hát ez a marhák mindent megosztanak magukról. Főleg a lányok. Szerintem pont a felnőtt korosztálynak érdekesebb, mert nekik több eszük van. (Na jó azért nem) Egy felnőtt facebook ismerősöm, például 3 percenként rakosgatta fel magáról és a családjáról készült képeket a nyaraláson. A 4 éves félmeztelen kisgyereket is fotózgatta, majd a róla készült képeket megosztotta "ugri-bugri, pancsi-pancsi" szövegekkel. Mire hazamentek betörtek, természetesen ezt is felrakta a facebookra. Na vajon honnan tudta a betörő, hogy nincsenek otthon? És most az ő nagy tragédiájáról osztogatta meg a posztokat. (barom)....

Egy másiknak meg meghalt a férje, (ez egy 50-es nő) és már aznap elárasztotta a facebook-ot ezzel. Szóval sok idióta van, a selfi-ző tinilányoktól kezdve a félhülye családanyákig minden. De jó oldala is van a facebook-nak. Intézmények, közösségek facebook oldali. Én például megtaláltam egy óvodás társamat. Pedig ezer éve volt már. Csak a neve kellett, amit egy régi füzetben találtam. És máris megpillantottam azt az arcod, amit nagyon-nagyon sok éve nem.

2015. febr. 18. 23:21
 6/6 anonim válasza:

Nem

Hey én is girl vagyok!

My name is Annabella Boda.

18/L

Én nem unom,mindig változnak a smileys

Mi bajod a face-val?

2019. jan. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!