Fb-n miért nem kapok meg néhány üzenetet, amit elküldtek nekem?
Figyelt kérdés
Rendszeresen a chatablakban vagy a levelezőfelületen nem látom az üzenetet, csak baloldalt (ahol kiírja a nevet meg az üzenet elejét), vagy mikor felül a levelecskére nyomok látom, hogy küldtek valamit (de ezt amúgy nem jelzi hogy új üzenet jött). Többször előfordult már ez, a másik félnek megjeleníti a dolgot, nekem nem. Ahogy észrevettem ált. mobilosoktól jövő üzenet téved el... Ez miért van? Lehet ellene tenni vmit?
Remélem érthető a dolog, légyszi segítsetek, hogy tehetek-e ellene vmit :)
2015. febr. 16. 21:06
1/1 anonim válasza:
Mert azok az üzenetek az FBI-hoz mennek.
Vagy mert a mobilos Messenger kliens egy erőforrászabáló ipari hulladék, ami ráadásul még instabil és megbízhatatlan is.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!