Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon, hogy lehet úgy a...

Facebookon, hogy lehet úgy a profilképem beállítani, hogy ne lehessen nagyban megnyitni? (Új)

Figyelt kérdés
Régebben úgy sikerült, hogy miután feltöltöttem a képet a profilképek közé, rányomtam arra, hogy "Only me" azaz csak én láthatom, így kicsiben megmaradt, mások nem tudtak rákattintani. Azt hittem, hogy most is így van, de felmentem egy ismerősöm facebookjára ahol megnéztem, és ugyanúgy meg tudtam nyitni a képet nagyban, annyi különbséggel, hogy nem lehetett lájkolni+kommentelni alá. Azt hittem agyvérzést kapok. Valaki tudna segíteni?

2015. febr. 15. 15:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Még tudnátok abban segíteni, hogy miért van az, hogy az előző profil képem sem tudom visszaállítani normálisan?? Rámentem arra, hogy make profil picture és most feldob egy ilyet, hogy vágjak rajta, hogy kisebb legyen, szóval egyáltalán nem tudom visszaállítani az előző méretet. Így majd "új képként" teszi fel, holott ez a képem volt már vagy 1 éve, és törlődnek rajta a lájkok meg minden. Miért van ez???? :S :S :S
2015. febr. 15. 15:51
 2/5 A kérdező kommentje:
na az utóbbi kérdés közben sikerült, nem törlődtek a lájkok meg a kommentek, vissza tudtam állítani ugyanazt a képet. De a fő kérdést még mindig nem tudom!:)
2015. febr. 15. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért nem eleve piciben töltöd fel a profilképet, ha nem akarod, hogy bárki is kinagyítsa?
2015. febr. 15. 16:09
 4/5 A kérdező kommentje:
mert akkor is lehet likeolni meg ilyenek és azt nem akarom, nem értem most miért nem működik ez a funkció :S
2015. febr. 15. 16:39
 5/5 anonim válasza:

Mi értelme van ennek?

Tökre idegesítő, ha rámegyek valaki profiljára és nem tudom nagyban megnézni a profilképét és a kommenteket ha vannak hozzá.

Az ilyeneket mindig otthagyom egyből...

2015. nov. 18. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!