Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook tiltás esetén csak a...

Facebook tiltás esetén csak a profil, vagy az az IP cím is blokkolva lesz, amiről készítették a letiltott profilt? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Arról beszélek, ha van valaki, aki zaklat engem, és én letiltom, akkor a profillal együtt az IP cím is blokkolásra kerül-e?

Ezt csak azért mondom, mert egy fanatikus zaklató, akkor csinál rögtön egy új profilt, és akkor megint kezdi az értelmetlenségeit. Ha viszont az IP cím is blokkolva van, akkor csináltat több profilt is, a tiltás arra is érvényes.

Vagy nem így van?

2015. febr. 12. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
IP-t nem blokkolnak. Mert érted: elmegy egy netkávézóba regisztrálni, aztán letiltják az egészet 1 ember miatt? Ilyen nincs.
2015. febr. 12. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Az IP blokkolást arra értettem, hogy arról az IP címről - bár beléphet az FB-be, de - nem fogja tudni megnézni az én profilom akkor sem, ha egy másik profillal próbálja.

Nem tudom, érthető-e így a kérdés?

2015. febr. 12. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Érthető volt elsőre is, de akkor is csak a profilt tiltják. Ez van.
2015. febr. 12. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ!
2015. febr. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!