Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy elég jó angolos megírná...

Egy elég jó angolos megírná helyettem a levelet?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje nem tudok belépni PayPalra. Visszaszeretném kapni a fiókom, ezért akarok levelet írni nekik, DE angolból béna vagyok.

Néztem én panasz leveleket meg hasonlókat, hogy hogy is kell megírni egy ilyet... Ha nem segít senki, akkor megírom én is, csak igazodjanak el rajta :D

Aki úgy érzi, hogy tud rám szánni párpercet, az írjon privátot és ott elküldöm (magyarul) hogy mi is a problémám, amit egy rövid angol levéllé kellene formálni.

Azt szeretném kérdezni még, hogy ugye telefonon nem akarnak majd felhívni? (mert elég nagy bajban lennék)

Remélem, ha levélben elküldöm az összes adatom, akkor nem akarnak telefonálgatni is.

2015. febr. 12. 18:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!