Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan legyek jó YouTuber?

Hogyan legyek jó YouTuber?

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkoztam Clash Of Clans videókon, mivel abból alig van magyar és ahhoz megvan minden. Mit csináljak, mivel, hogyan játszak, hogy jónak számítsak?

2015. febr. 12. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan idióta kérdés, mint hogy:

Hogyan legyek jó feltaláló?

Milyen területen kutassak?

2015. febr. 12. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt a cikket ajánlom.

2015. febr. 12. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:

hát ilyen hozzáállással sehogy...neked nem az a célod, hogy van egy hobbid, amit szeretsz csinálni...te azt akarod, hogy a gémpléj videóiddal népszerű legyél...de ez nem fog menni úgysem. 1 részt azért, mert millió ilyen csatorna van, és azért, mert van némelyiknek többezer feliratkozója, meg ugyanennyi nézettsége, még nem biztos, hogy meg is nézik azokat a videókat...lehet, hogy van, aki csak belenéz, első félperc után megunja, és kilép...

én például sosem fogom megérteni, miért jó az, hogy van 1 ember, aki körülbelül pont annyit tud, mint én, és levideózza...abban az esetben megértem, ha mondjuk valaki bizonyos játékok végigjátszását levideózza...az hasznos lehet...de az, hogy csak eljátszadozol egy ilyen játékkal, azt bárki tud...

2015. febr. 12. 19:07
 4/5 anonim válasza:
Kerdezd Anulut!
2015. febr. 20. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:

majdnem egyet értettem az előttem szólókkal, DE!

Az lehet, hogy te nem érted, miért nézik azokat, amik ugyan annyit tudnak mint te, de mégis ezt kajálja a paraszt (tisztelet a kivételnek)...

csak egy egyszerű példa: B*szóVilág, Éjjel nappal d*gj meg, Őzikesó és még sorolhatnám... ezek azok a szemetek amikre mindenki azt mondja, hogy jajj nem nézem és mégis tudja mindenki, hogy ki mit kefél, ki mit köp, ki mit üt stb... mert csak lekötik a szerencsétlen, sőtét emberek, sokször konkrétan sötét emberek....

Most ezt nem ragozom, hogy miért, meg hogy, meg mégse, meg blabla, az egy külön oldal lenne..

Térjünk vissza a jutyúbra. Elszororítom az előttem szólót, mert sajnos a jutyúbon is ugyan ez a posvány megy... A milliós nézettséggel bíró (úgy 13-15 milliós nézettsége van, csak hogy pontos legyek..) egy oldalnak, azaz jutyúbernek, aki nem csinál mást, mint baromkodik, vihog, visít, isten tudja mit... a barátaival egy játékban. És pont. Én lehidaltam és majdnem kardba dőltem, hogy nem lehetnek az emberek világ szinten is ilyen alják, de sajnos igen...

szóval jó tanácsom kezdő jutyúber, legyél tapló paraszt, vihogj, visíts, dobd ki a melled, ha nincs akkor a hugodét, nővéredét és fsza "csávó" leszel, de komoyan, borzasztó, de bejöhet... már ha erre vágysz!

Ja majd kérek százalékot, ha híres leszel ;)

Üdv: Egy kiábrándult egyszerű ember

2015. febr. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!