Miért nem lehet jelenteni egy facebook oldalt ami átverés?
#11 Hát ezt magyarázom én is! :) Segítő szándékkal fordultam hozzá, de az együttműködés helyett inkább támad. Nevetséges...
(egyébként nyilvánvaló hazugság az egész, ezért ez a nagy "titok")
Pár válasszal ezelőtt pontosan leírták hol találod. idézem a 7-es válaszolót: "elvileg bárkinek vagy bárminek az oldal megnyitása után az üzenetek mellett a három pontra kattintva lehetőség van a jelentésre."
Mint ahogy előttem is leírták, azzal semmire nem mész, hogy egyedül jelented. Több bejelentés kell hozzá, furcsa, hogy ezt nem érted. A segítséget pedig elutasítod, tehát igazából nincs miről beszélni. És arra továbbra sem tudsz értelmes vagy elfogadható magyarázatot adni, hogy miért tartod titokban. Tehát a feltételezés jogos: nem arról van szó, mint amit állítasz. Vagy rólad osztottak meg valamit és szégyelled vagy szimplán bosszúból akarsz valakit jelenteni akit lehet azért nem tudsz mert esetleg letiltott. (Nem tudom, ezt nem próbáltam.)
Igazából jobb dolgom is van, mint ilyen óvodás hülyeségekkel foglalkozzak. Szimplán érdekelt, hogy melyik oldalról van szó, mivel engem is bosszantanak az átverések. De úgy tűnik megkaptam a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!