Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet ez (Microsoft...

Hogy lehet ez (Microsoft Exchange)?

Figyelt kérdés

Adott egy e-mail cím(sulis).

Régebben nem volt vele semmi gond, azonban most csak és kizárólag az itthoni Outlook-kal működik. Webes felületen sem tudom elérni, és másik szgépen lévő outlook-ról sem, és wp-s telefonomról sem. úgy érzékeli, mintha nem is lenne hozzáférésem ehhez a dologhoz, dehát pedig mégis van, mert akkor az itthoni outlook-kal sem működne(semmi külön beállítás, csak a default, e-mail, jelszót megadtam, és automatikusan konfigurálva).

Esetleg ötlet?

ui.: az ügy főbb problémája, hogy már nem abban a suliban tanulok egy jópár éve, így az ottani emberekkel nem tudtam kapcsolatba lépni.

2015. febr. 11. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha nem ott tanulsz, akkor valószínűleg az iskolai Windows szerveren a felhasználói fiókod "disabled" állapotba billent. Ettől még az exchange szerverben létrehozott mailbox fiókod aktív maradt, így kaphatsz leveleket. Az újabb csatlakozáshoz viszont autentikáli kell, és mivel azt már nem tudsz a fent említett "disabled" miatt, így más gépen már nem tudod létrehozni a mail fiókokat, csak a meglévőt használni.

2015. febr. 12. 08:44
 2/4 A kérdező kommentje:
ez akkor is így van, ha azóta már az itthoni gépen lévő outlook is volt újratelepítve géppel, és így újra bejelentkezve?
2015. febr. 12. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudjuk hogy te mikor telepítetted újra a gépedet, és azt sem hogy az iskola rendszergazdája mikor deaktiválja az elment diákok profiljait, nehéz lenne megválaszolni.
2015. febr. 12. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:

jah értem. köszi a segítséget :)

akkor valahogy megpróbálom felvenni a kapcsolatot vele, mert hát sajnos ezen az e-mail címen van a fél életem...esetleg még azt megpróbálom, hogy outlook-on átirányítani a leveleket gmail-es fiókomra, amíg nincs megfelelőbb megoldás.

2015. febr. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!