Az e107 portálrendszer szerintetek jó? Kinek van? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mellesleg valaki tudna segíteni abban hogy hogyan hozhatnám rendbe a regisztrációs aktiválást?
Klasszikus LAN hiba de a neten vázolt módszerekkel nem oldódik meg semmi én meg nem értek a scriptekhez magamtól..
2010. febr. 11. 10:32
2/3 A kérdező kommentje:
Tudnál tanácsot adni hogyan oldhatnám meg a LAN17 nevű anomáliát?
Hibás emaileket küld ki regisztrációnál és néztem már a módszereket a megoldásra mert másoknak is volt ilyen gondjuk de amiket leírtak egyik sem segített..
Amúgy az oldalam [link]
2010. febr. 12. 17:01
3/3 anonim válasza:
Én az e107-et használom, meg vagyok vele elégedve. Nem azt mondom hogy nincs mit javítani rajta, de könnyen kezelhető - viszonylag sok plugint le tudsz tölteni hozzá. Itt az oldalam, így működés közben is meg tudod nézni ha esetleg még nem láttad:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!