Lányomnak és nekem külön gépünk van az övé le van kódolva és nem férek hozzá, de az msn jelszavát tudom, hogy tudnék észrevétlenül bepillantást nyerni a beszélgetéseibe ha én be tudok jelentkezni az ő címén az én gépemen?
Elvileg sehogy. Mivel az ő gépén vannak tárolva az xml fájlok, amik a beszélgetéseket tartalmazzák. Tehát hiába jelentkezel be a gépedről az msn címével, nem fogsz tudni belenézni a beszélgetéseibe, mivel azok az ő gépére vannak lementve.
Ellenben ha XP van a gépén akkor valószínűleg nincs megadva telepítéskori Rendszergazdai jelszó, tehát meg lehet kerülni a lejelszavazott részt és bármit megnézhetsz a gépén, csupán Adminisztrátorként kell belépni és a jelszóhoz nem kell írni semmit és be fog engedni.
Az MSN alapesetben készít úgynevezett naplófájlokat, amihez nem kell az MSN programot megnyitni. A géphez viszont hozzá kell férni (az övéhez), mert a Dokumentumok között található a "Naplózott beszélgetések" mappa, amiben - havi bontásban - tárolódik a beszélgetés. Felesleges tehát MSN-re fellépni, mert akkor - beállítástól függően - akár a barátnőnél is megláthatja a lány, hogy turkálnak az MSN fiókjában.
Már csak egy kérdés merül fel. Biztos, hogy a Kedves szülő látni akarja gyermeke beszélgetését a kortársaival? Sajnos az a tapasztalat, hogy a szülők többsége nehezen teszi túl magát az ott őszintén megnyilvánuló csemete kinyilatkoztatásain, mely sok esetben a szülőket sem éppen rózsaszínben tünteti fel, nem beszélve az esetlegesen titokban elkövetett ökörségek feletti felháborodásról. Ezek után kell végiggondolni, hogy biztos akarja-e a szülő ezeket - az egyébként múló - stikliket kideríteni.
Van rá mód, hogy bejuss a gépére, de ne tedd.
Ha naplót írna és kis lakattal lezárná akkor hívnál egy lakatost, hogy nyissa ki észrevétlenül, mert el akarod olvasni mit ír a naplójába?
Lehet kapni hardveres keyloggert ps2 csatlakozásu billenytukhöz ami egy iylen picike kis dugó és a billentyűzet csatlakozóját kell beledugni aztán úgy visszadugni a gépbe.
Laikus szemnek észrevehetetlen, de akár a gépbe is beleépítheted ha átkötöd a csatlakozókat úgy meg már semmi sem fog látszani!
Nem érzékeli sem a rendszer sem antivirus semmi más és minden billentyüleutést eltárol ami késöbb lehívható róla szöveges doksiként! Több mega memória van bele építve szal akár egy hónap alatt sem telik meg, és csak pár ezer forint egy ilyen...
Mellesleg miért foglalkozol a lányod magánéletével?
Ettől nem fog rendbejönni a házasságod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!