Most mi lesz? Kijön a rendőrség? Instagram!
Figyelt kérdés
Meg akartam nézni egy private user instagramját, és egy angol nyelvű oldalon kerestem rá hogy kell. le kellett toltenem a mozzillat es visszaallitani a gepem idejet. De ledobott es nem tudom hasznalni a wifonkwt tobbet. Segitseeg2015. febr. 10. 00:10
1/5 anonim válasza:
Wtf?? Ez most valami kamu?
Nem, nem fog kijönni a rendőrség azért, mert átállítottad a gép óráját. :D
2/5 anonim válasza:
Indítsd újra a wifi routert. Előtte biztosítsd, hogy meg legyenek a kódok az újra belépéshez.
3/5 A kérdező kommentje:
Utolsonak koszonom nagyon!!!
2015. febr. 10. 00:41
4/5 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem gobdoltam komolyan, hogy kijon a rendorseg. 16 eves lany vagyok fogalmam sem volt, mit csináljak.
2015. febr. 10. 00:43
5/5 A kérdező kommentje:
Nem sikerült a router ujrainditasaval. Ezt csináltam, csak a 3g helyett wifivel: [link]
2015. febr. 10. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!