Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebayről ezt az órát rendelném...

Ebayről ezt az órát rendelném meg?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy Magyarországon már nem forgalmazzás ezt az órát és ezért folyamodtam az ebay-hez. Ha az óránál rámegyek, hogy megveszem akkor kiírja a végösszeget is, ami US $68.50 (a USPS szállítással amibe elvileg a gyári dobozával küldené), na már most az a kérdésem, hogy ebben már benne van minden féle adó, (ha kell rá fizetni) nem akadhat fent a vámon és még rám sóznak X összeget? És a garanciánál olvastam, hogy 1 és USA gyártói garancia van rá, na és ha hibás mondjuk az óra attól még garanciálisan elküldhetem a Magyarországi szervízbe is?

Köszönöm előre is

Ez az óra:

[link]

2015. febr. 9. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem éri el a vámkötelezettség alsó határát az értéke. Egyébként fizetni kellene. Ha nem rendelsz rendszeresen EU-n kívülről, akkor szerintem nem lesz gond.
2015. febr. 9. 23:11
 2/4 A kérdező kommentje:
hát 2-3 hetente szoktam rendelni, apróságokat pár száz forit értékbe kínából, köszi a választ, a garanciááról esetleg nem tudsz valamit?
2015. febr. 9. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nem éri el a vámkötelezettség alsó határát az értéke. - ja azt nem, de az AFA hatart eleri, vagyis ha megfogjak a vamon, akkor 27%ot dobnak ra, amit ki kell fizess, kulonben nem kapod meg a cuccot. Az ora az USAbol erkezik.

Ja, es a 27% nemcsak az ora ertekere fizeted, hanem ora ertek+postakoltseg, ami ennel az oranal $10-nak van feltuntetve, de ha elolvasod a leirast, akkor ezt doboz nelkul fogod kapni sima pukipapiros boritekban. Ha Timex dobozban kered, az extra!!!

2015. febr. 11. 20:17
 4/4 anonim válasza:

A hazai forgalmazók csak a hazai,saját eladású modellekre vállalnak garanciát az esetek jelentős részében.

A nemzetközi gari csak a prémium kategóriában játszik.

2015. febr. 11. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!