Van itt olyan PR-Telecom-os előfizető, akinek szintén problémája van a speedtest. Net-el?
Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy már 2-3 napja egyáltalán nem tölt be rendesen a speedtest.net, mint ha flash player problémája lenne, de több operációs rendszeren és több gépen is ki lett próbálva több böngészővel itthon és egy szomszédos előfizetőnél és nem tölt be az oldal.
Egyszerűen nem tudtam rájönni, hogy mi a probléma.
2015. febr. 8. 18:18
1/5 anonim válasza:
Próbáltad a flash protected módot kikapcsolni? Próbáltál DNS szervert váltani?
2/5 A kérdező kommentje:
Flash protected mód? Az mi és hol kell? Bevallom őszintén, hogy még nem hallottam róla, meg egyébként nem lett változtatva semmi és egyik napról a másikra már nem lehetett használni egyik gépen se. Egyedül telefonon működik, de ott app van hozzá.
A DNS cserét viszont kipróbáltam, eddig Google DNS-t használtam, aztán visszaváltottam a szolgáltatóéra, de semmi, úgy hogy most megint Google DNS-t használok.
2015. febr. 8. 18:30
3/5 anonim válasza:
c:\windows\syswow64\macromed\flash\mms.cfg fájlba írd be, hogy "ProtectedMode=0". Ettől visszaáll a régi rendszer, nem fog sandboxban futni a plugin, és nem fog kb. 50%-os teljesítményromlást szenvedni. (Ha érdekelnek a részletek, akkor Google.)
4/5 A kérdező kommentje:
Megtörtént, még a gépet is újraindítottam, de semmi változás.
2015. febr. 8. 19:44
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes mód, de rendbe jött.
2015. febr. 11. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!