A Jófogáson van most ez az ingyenes házhozszállítási akció, és megvették egy termékemet, de jóváhagyásra vár. Interneten nem tudom jóváhagyni sehogyse?
Figyelt kérdés
SMS-t kaptam, hoyg egy OK-t küldjek vissza, de én nem akarok SMS-ezni és nem is tudok, mert nincs pénz a telefonomon. Belépve a Jófogásr ameg sehol nem találom, hogy jóvá lehetene hagyni. A hirdetéseknél ott van, hogy ELKELT! és jóváhagyásra vár, de sehol nem találom, hogyan lehetne jóváhagyni. ÉS egyébként, amikor jóvá hagyom, akkor a futár fog engem majd hívni? Azt lehet tudni hogy milyen időintervalumban hívhat, mert nálunk például baba alszik, és nem akarom, hoyg fölébressze, pl. hétvégén remélem nem hívnak.2015. febr. 8. 13:13
1/1 anonim válasza:
emailt is küldenek, ott is jóvá lehet hagyni. Ha ennyi gondod van, akkor ne adj el semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!