Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a baja az internetnek?

Mi lehet a baja az internetnek?

Figyelt kérdés
Kb. minden nap, amikor internetezek vagy multizok kb. egy vagy másfél óráig jól működik a net. Utána nincs kapcsolat se skypon se sehol, nem megy a net, de azt írja, hogy van internetelérés. A routeremmel minden rendben, amikor megnézem mennnyi volt a pingem, 5000-6000-re megy fel, ok nélkül. A gépemet újraraktam, de már nem tudok mit tenni vele.

2015. febr. 7. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem korlátozott az adatforgalmad?
2015. febr. 7. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy a szolgáltatónál van valami, ilyenkor őket érdemes felhívni.

Nálam is előfordult, nem egyszer, hogy a hajnali órákban nem volt net, pedig a modemet, a routert is újraindítottam.

A gépeden levő op.rendszert fölösleges emiatt újrainstallálni inkább tegyél fel egy jó vírusírtot/tűzfalat + Malwarebytes Anti - Malware-t (bár fura, hogy egy vírusra gyanakszol. Én nem tudok ilyen számítógépes vírusról, ami ezt csinálná).

2015. febr. 7. 14:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát, most kizárnám a vírust. Most lett újrarakva, de amikor meg "elmegy" a net, akkor ki kellene írnia, a tálcán lévő ikonon, de csak annyit látok, hogy Hálózat 3: Internetelérés. Mintha semmi baja se lenne. A szolgáltatóval nem hiszem, hogy baj lenne, ők arra gyanakszanak, hogy valami bezavar, pl: kapucsengő, ami számomra elég érdekesen hangzik.
2015. febr. 7. 15:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem van net, csak 5 percenként kb. fél percre elmegy, így még internetezni se lehet, nemhogy multizni.
2015. febr. 7. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:

" csak 5 percenként kb. fél percre elmegy, "

-amikor elmegy, akkor nincsen net,vagy csak úgy érzed ,hogy nincs net,

-próbáld le pl a mobiloddal is a netet,amikor azt veszed észre,hogy a gépen nincs,és ha a mobillal jó ,akkor nem a nettel van gond

2015. febr. 7. 15:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom, teszteltem, telón van net, csak én érzem úgy mintha elmenne a net, miközben van. De a ping 5000-re felmegy, ami egyenlő azzal mintha elmenne
2015. febr. 7. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Vagyis akkor: telefonról rátudsz csatlakozni a wifi routerre és a PC-vel ellentétben, egy idő után, nem bontja a kapcsolatot.

PC-n mivel kapcsolódsz rá a routerre? Wifin keresztül, vagy kábellel?

Minden esetre ellenőrizd jobban a routered beállítását.

2015. febr. 7. 18:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Kábellel, de a routernek nincs semmi baja. Skype-ra van okom gyanakodni?
2015. febr. 7. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogyan csatlakozik a kábel, nehogy azzal legyen a gond. A másik: rendesen használod? Nincs-e benne törés, vagy valami más, ami érintkezési hibára adhat okot?
2015. febr. 7. 21:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem kiírná, hogy nincs internetelérés, de most csak hosszabb internetezés vagy multizás után lesz magas a pingem, és a skype kapcsolat nagyon rossz minőségű lesz mindennel együtt
2015. febr. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!