Az ncore a legjobb..A majomparádé hamar megszabadult tőlem.:D.Beload és az Ztacker az nem a legjobb.
Régen volt uBit csak seed hiányában kiraktak.:D
Szövegértelmezésből, mindenki 1-es.
Nekem ezzel az oldallal semmi bajom. Sok aktív torrent és felhasználó van. Szimpatikus a staf. Kevés a reklám. Hangulatos a dizájn. A fontosabb torrentek hamar felkerülnek. Persze, nyilván nem egy nCore, de nem is ez a kérdés (ahogy nem is az µTorrentről szól). A "közép-kategóriás" trackerek közt az egyik legjobb. Nekem, 10 pontból 7-es.
"Szövegértelmezésből, mindenki 1-es. "
Itt egyedül neked egyes, ugyanis mindenki megemlítette a véleményét erről a noname valamiről :)
OFF
Kedves #7:
Az 1., és az 5. válaszoló félreértette a kérdést, és az µTorrent kliensről mondta el a véleményét.
A 3., és a 4. válaszoló inkább az nCore-t dicsőítette, a konkrét kérdésre nem igazán, vagy egyáltalán nem válaszolt.
Egyedül te adtál a kérdésre elfogadható választ, mikor így jellemezted a kérdés tárgyát: "...erről a noname valamiről". Ezen válaszodra meg annyit reagálnék, hogy azoknak, akik nincsenek fent nCore-on, nagyon is van értelme a többi noname trackernek. Mindenki nem tud bejutni az első három prémium kategóriás magyar trackerre. Így "kénytelenek" beérni egyéb torrent oldalakkal. A µBit pedig a felső-közép kategóriás magyar trackerek között is kiemelkedő.
Ahogy az előző válaszomban is írtam: "Persze, nyilván nem egy nCore, de nem is ez a kérdés (ahogy nem is az µTorrentről szól)." Az nCore a legjobb magyar tracker, ez köztudott/ nyilvánvaló. Nem kell savazni azokat, akik nincsenek bent - ezzel nem leszel sem menőbb, sem jobb az embertársaidnál, max. kiváltságosabb, mert jobb kapcsolatokkal rendelkezel.
Szóval a válaszodban tőlem kiemelt idézet rád is vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!