Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ez és okozhat-e kárt ha...

Mi ez és okozhat-e kárt ha nincs telepítve csak letöltve?

Figyelt kérdés
Testvérem a számítógépnél letöltött valamit de nem telepítette mert észre vettem és rászóltam,hogy ne telepítgessen nekem semmit a gépemre... iLividSetup a program neve... szóval le van töltve de nincs telepítve..így is okozhat kárt? egyáltalán káros?
2015. febr. 6. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Program nevéből szerinted honnan tudnánk? Futtass rá egy vírusellenőrzést. MS Word is lehet vírusos, Firefox is, bármi, ha nem megbízható helyről származik (sőt, néha még akkor is).
2015. febr. 6. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Sőt! Még csak programnak sem kell lennie. Gyakorlatilag bármilyen fájl lehet vírusos.
2015. febr. 6. 20:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Online tv-n bukkant fel egy ablak és tesóm szépen rákattintott mondván,hogy kell hozzá..és mivel eddig csak rosszat olvastam róla illetve kétes dolgokat ezért tettem fel a kérdést..a lényeg az lenne ha le van töltve de nincs telepítve és esetleg kártékony akkor is okozhat gondot?
2015. febr. 6. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
nem, ha nem indul automatikusan akkor nem, töröld le csak simán
2015. febr. 6. 20:32
 5/6 A kérdező kommentje:

a számítógépen csak fájl-ként szerepelt onnan töröltem meg a letöltésekből is

Köszönöm a válaszokat

2015. febr. 6. 20:34
 6/6 lali51 ***** válasza:
Töltsd le a Spyhunter 4-et azt telepítsd és vizsgáld át vele a géped.Magtalálja a kéretlen alkalmazásokat, és malwarek-et.Biztos találni fog ha letöltötted ezt a iLividSetup a programot.
2015. febr. 6. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!