Mi ez és okozhat-e kárt ha nincs telepítve csak letöltve?
Figyelt kérdés
Testvérem a számítógépnél letöltött valamit de nem telepítette mert észre vettem és rászóltam,hogy ne telepítgessen nekem semmit a gépemre... iLividSetup a program neve... szóval le van töltve de nincs telepítve..így is okozhat kárt? egyáltalán káros?2015. febr. 6. 20:09
1/6 anonim válasza:
Program nevéből szerinted honnan tudnánk? Futtass rá egy vírusellenőrzést. MS Word is lehet vírusos, Firefox is, bármi, ha nem megbízható helyről származik (sőt, néha még akkor is).
2/6 anonim válasza:
Sőt! Még csak programnak sem kell lennie. Gyakorlatilag bármilyen fájl lehet vírusos.
3/6 A kérdező kommentje:
Online tv-n bukkant fel egy ablak és tesóm szépen rákattintott mondván,hogy kell hozzá..és mivel eddig csak rosszat olvastam róla illetve kétes dolgokat ezért tettem fel a kérdést..a lényeg az lenne ha le van töltve de nincs telepítve és esetleg kártékony akkor is okozhat gondot?
2015. febr. 6. 20:19
4/6 anonim válasza:
nem, ha nem indul automatikusan akkor nem, töröld le csak simán
5/6 A kérdező kommentje:
a számítógépen csak fájl-ként szerepelt onnan töröltem meg a letöltésekből is
Köszönöm a válaszokat
2015. febr. 6. 20:34
6/6 lali51 válasza:
Töltsd le a Spyhunter 4-et azt telepítsd és vizsgáld át vele a géped.Magtalálja a kéretlen alkalmazásokat, és malwarek-et.Biztos találni fog ha letöltötted ezt a iLividSetup a programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!