A FORPSI cégnél lehet bankkártyával online fizetni?
Három kattintásvolt megszerezni az infót. Tudásbázis->Számlázási információk->Fizetési módok.
Paypalon keresztül van bankkártyás fizetési lehetőség.
paypal mióta bankkártya?
Beírtam a keresőbe és a "bankkártya" és a "bankkárty" szavakra nem volt találat. Erre írtam hogy igénytelen.
Tehát lehet hitelkártyával/bankkártyával fizetni?
nem paypallal a gyengébbek kedvéért. A paypal tudomásom szerint nem bankkártya, de lehet én tudom rosszul, akkor elnézést.
A lényeg, hogy ha adott kártyával fizetek, akkor bizonyos százalékot jóváírhat a bankom. Nem tudom a paypal annak minősülne-e, szerintem nem.
"A kérdező kommentje:
paypal mióta bankkártya? "
A paypalodat összekötöd a bankkártyáddal, így gyakorlatilag kártyával tudsz fizetni, nem kell előre utalgatni.
"A lényeg, hogy ha adott kártyával fizetek, akkor bizonyos százalékot jóváírhat a bankom. Nem tudom a paypal annak minősülne-e, szerintem nem."
A paypalon keresztül történő vásárlás online bankkártyás vásárlásnak minősül, de a biztos információért nem árt a bankot megkérdezni, jobb bankoknál van online (ingyenes) kapcsolatfelvételi lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!