Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A FORPSI cégnél lehet bankkárt...

A FORPSI cégnél lehet bankkártyával online fizetni?

Figyelt kérdés
Nincs kiírva az oldalukon. Szánalmas egy informatikai cég ennyire igénytelen, de mit lehet tenni, ez Magyarország.

2015. febr. 5. 17:59
 1/3 Koplárovics Béci ***** válasza:

Három kattintásvolt megszerezni az infót. Tudásbázis->Számlázási információk->Fizetési módok.

[link]

Paypalon keresztül van bankkártyás fizetési lehetőség.

2015. febr. 5. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:

paypal mióta bankkártya?

Beírtam a keresőbe és a "bankkártya" és a "bankkárty" szavakra nem volt találat. Erre írtam hogy igénytelen.

Tehát lehet hitelkártyával/bankkártyával fizetni?

nem paypallal a gyengébbek kedvéért. A paypal tudomásom szerint nem bankkártya, de lehet én tudom rosszul, akkor elnézést.

A lényeg, hogy ha adott kártyával fizetek, akkor bizonyos százalékot jóváírhat a bankom. Nem tudom a paypal annak minősülne-e, szerintem nem.

2015. febr. 5. 23:23
 3/3 Koplárovics Béci ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

paypal mióta bankkártya? "

A paypalodat összekötöd a bankkártyáddal, így gyakorlatilag kártyával tudsz fizetni, nem kell előre utalgatni.

"A lényeg, hogy ha adott kártyával fizetek, akkor bizonyos százalékot jóváírhat a bankom. Nem tudom a paypal annak minősülne-e, szerintem nem."

A paypalon keresztül történő vásárlás online bankkártyás vásárlásnak minősül, de a biztos információért nem árt a bankot megkérdezni, jobb bankoknál van online (ingyenes) kapcsolatfelvételi lehetőség.

2015. febr. 6. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!