Google bannolás?
Kíváncsi vagyok erre vki hozzáértők ki mit mond hogyan lehet bannolnia egy cégóriásnak se nem IP se nem MAC alapján
Gondom az lenne hogy délutántól egy adott helyről egy adott alhálózaton belül egy adott gépről és csakis kizárólag erről nem tudom elérni a google-t és ezzel kapcsolatos lapokat. pl youtube.
Megemlítendő hogy összeesküvés elméletekkel kapcsolatos cuccokat bújtam az elmúlt 2 napban, de a bannolás miben léte technikailag nem igazán érthető számomra mivel erről az IP-ről MAC-ről is elérhető az egész net leszámítva ezt, az említett anyagokat is nyilván ezzel kerestem (google) és néztem (youtube) IP váltást is kieszközöltem, illetve amellett hogy MAC Forge szoftverek is léteznek ill alkalmaztam is, ténylegesen is bedobtam egy másik hálózati kártyát is. gyakorlatilag a panasz amit a böngésző dob (opera mozilla chrome) mind azt mondja NET::ERR_CERT_DATE_INVALID (mind lejárt dátumra hivatkozik) ill "Az ön kapcsolata nem privát" HTTPS ÁTHÚZVA ami érdekes hogy bármi MAC cím alapján történő bannolást pl járékok mindig meg oldotta a Forge MAC Szoftver tehát igazából a kíváncsiság hajt ki mit mond v lesz google-em vagy nem, hogy ezt hogyan vitelezik ki, rendesen hozzáértők válaszát várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!