Mobilnet laptopra? Szükségem van egy pár hónapig mobilnetre. A telenornál néztem ki hűségidő nélkül 10Gb havi 5ezerért. Vélemények tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy általános kérdés de ez mennyire elég? Nem akarok youtubozni letölteni zenét hallgatni játszani. Csak emailt olx-et egy kis gyakorit és max nagyon ritkán fészt néznék rajta napi szinten. kb 2-3 óra böngészés És fórumokon olvasgatnék tájékozódnék, mert ezért kellene. Ujságcikkek olvasása stb. Tudom hogy drága meg lehet lassú, de egy pár hónapig muszáj valami.2015. febr. 2. 05:54
1/2 anonim válasza:
-nekünk fogalmunk sincs,hogy az a telenoros net ,ott nálatok,pl milyen térerővel fog rendelkezni
2/2 anonim válasza:
Esetleg egy telefonnal + olcsóbb nettel érdemes lenne megnézni, hogy jó-e a telenor lefedettsége ott ahol használni akarod a mobilnetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!