Youtube-on, hogy tudom azt beállítani, hogy a kedvelt videóimat ne kezdje el sorban lejátszani?
Ami azt illeti nem. Az előzményekben nem akarja sorban lejátszani az összeset. Amiről én beszélek azok a kedvelt videóim. A lejátszási listák között találom meg, azon belül ott vannak a saját magam létre hozott listáim és a Kedvelt videók egy külön listában.
Ide azok a videók kerülnek, amikre egy felfelé mutató hüvelykujjat nyomtam, tehát azok amik tetszettek. A problémám az, hogy ha elkezdek hallgatni egy zenét és ha véget ér egyből tovább ugrik a következő vidire. Nem találok olyan funkciót, hogy mondjuk ugyanazt a videót játssza le újra és újra.
Netezés közben hasznos lenne a számomra. Nem kellene folyton visszalépnem a youtube-ra emiatt.
Nem lehet de létrehozhatsz uj lejátszási listát létre hozhatsz és oda rakhatod a egyedi válogatást. Valamint egy jó paródia XD
https://www.youtube.com/results?search_query=Hitler+%C3%A9s+..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!