Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Németországban a steam-en...

Németországban a steam-en letöltök egy ingyenes játékot azért szolhatnak?

Figyelt kérdés
steamen ha pl veszek játékot azért nem szolhatnak németo.-ban ugye?Se az ingyenesekért?

2015. jan. 31. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
azert nem
2015. jan. 31. 20:52
 2/8 A kérdező kommentje:
rendben köszi :)
2015. jan. 31. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem szólnak. Ha torrenten letöltöl pl egy linux disztribúciót azért sem szólnak.

Ha viszont illegál torrentezel akkor először kapsz egy levelet ( illetve az előfizetés tulajdonosa ) amiben az fogják kérni, hogy hagyj fel az illegális tevékenységgel "bite", aztán kőkeményen büntetnek. Azért ez picit gáz, hogy DCI-zik minden szolgáltató germán földön - szerintem.

2015. jan. 31. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:

"Ha viszont illegál torrentezel akkor először kapsz egy levelet ( illetve az előfizetés tulajdonosa ) amiben az fogják kérni, hogy hagyj fel az illegális tevékenységgel "bite", aztán kőkeményen büntetnek. "

Hulyeseg.

9 eve elek Nemetorszagban, folyamatosan megy a torrent, filmek, sorozatok, es meg soha nem kaptam semmilyen levelet.

2015. jan. 31. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Én csak 23 hónapja, de a főbérlőm mutatta a levelet a DTtől. Neked ki a szolgáltatód?
2015. febr. 1. 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:

volt mar mindenfele. Ez tan a harmadik.

Olvasgattam ebben a temaban korabban. A leveleket nem a hatosag kuldi, hanem ugyvedi irodak, akiket a jogtulajdonosok biznak meg azzal hogy baxogassak a torrentezoket. Tehat egyaltalan nem kozponti a dolog.

Akiket eddig baxogattak, azokat vagy valamilyen szoftver vagy zenei album letolteseert tettek. En ilyeneket eleve nem toltok le, 90%ban sorozatokat, es ritkan filmeket. A HBO peldaul maga nyilatkozta hogy nem fogja zaklatni azokat akik a sorozataikat toltik le.

Ha biztosra akarsz menni, akkor nyilvan ne torrentezz.

2015. febr. 1. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor hasznalj VPN-t, aztan kesz.
2015. febr. 1. 09:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :D
2015. febr. 8. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!