Németországban a steam-en letöltök egy ingyenes játékot azért szolhatnak?
Nem szólnak. Ha torrenten letöltöl pl egy linux disztribúciót azért sem szólnak.
Ha viszont illegál torrentezel akkor először kapsz egy levelet ( illetve az előfizetés tulajdonosa ) amiben az fogják kérni, hogy hagyj fel az illegális tevékenységgel "bite", aztán kőkeményen büntetnek. Azért ez picit gáz, hogy DCI-zik minden szolgáltató germán földön - szerintem.
"Ha viszont illegál torrentezel akkor először kapsz egy levelet ( illetve az előfizetés tulajdonosa ) amiben az fogják kérni, hogy hagyj fel az illegális tevékenységgel "bite", aztán kőkeményen büntetnek. "
Hulyeseg.
9 eve elek Nemetorszagban, folyamatosan megy a torrent, filmek, sorozatok, es meg soha nem kaptam semmilyen levelet.
volt mar mindenfele. Ez tan a harmadik.
Olvasgattam ebben a temaban korabban. A leveleket nem a hatosag kuldi, hanem ugyvedi irodak, akiket a jogtulajdonosok biznak meg azzal hogy baxogassak a torrentezoket. Tehat egyaltalan nem kozponti a dolog.
Akiket eddig baxogattak, azokat vagy valamilyen szoftver vagy zenei album letolteseert tettek. En ilyeneket eleve nem toltok le, 90%ban sorozatokat, es ritkan filmeket. A HBO peldaul maga nyilatkozta hogy nem fogja zaklatni azokat akik a sorozataikat toltik le.
Ha biztosra akarsz menni, akkor nyilvan ne torrentezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!